headerafbeelding

Ierse Middag 15 maart - UPDATE!!!

UPDATE!!!!!!

Beste vrienden van Gasterij de Kladde,

 

Gezien alle ontwikkelingen en adviezen rondom het Coronavirus in Nederland en België hebben we met pijn in ons hart , maar in goed overleg besloten om onze St. Patricksday viering van 15 maart uit te stellen. Op een nader te bepalen datum zullen we alsnog stil staan bij de Ierste feestdag en een gezellige Ierse middag organiseren met optreden van de band Malahide. Zodra er meer bekend wordt over de nieuwe datum zullen we deze tijdig bekendmaken.

Zonder verdere beslissingen vanuit de overheid zullen we dit weekend wel geopend zijn vanaf 10.30 uur en zullen we de Ierse speciaalbieren wel schenken en de gasterij opfleuren met Ierse muziek.

Wij hopen op uw begrip voor deze moeilijke beslissing om de grootschalige viering van St. Patricksday uit te stellen.

 

Met gastvrije groeten, Gasterij de Kladde. Op 15 maart vieren we St. Patricksday in Gasterij de Kladde. St. Patrick is de beschermheilige van Ierland en wordt ieder jaar op 17 maart geëerd. In de gasterij zullen we hier op zondag al een gezellige feestmiddag van maken met live-muziek van de band Malahide. De middag begint om 14.30 uur (gratis entree) en volgens traditie zal groen de overhand hebben. Speciaal voor dit feest zullen we ook Ierse bieren schenken, maar daarvoor geldt wel, OP = OP!!!  We zijn nog druk in overleg, maar zo goed als zeker zullen we jullie ook een Special guest kunnen presenteren ?!?!  

Vanwege dit evenement is de keuken geopend tot 13.00 uur!!!

Band: www.malahide.be

« Terug naar overzicht